تعميرات پلوپز تعميرات پلوپز به صورت تخصصي در كمترين زمان و مناسبترين هزينه
|
مولتي كوكرها عملكرد مشابهي با پلوپزها دارند و در صورت بروز مشكل ميتوانيد مولتي كوكر خود را به مراكز تعمير پلوپز نيز ببريد تا مشكلتان را حل كنند. مولتي كوكرها از نظر قيمت بسيار متفاوت و متنوع هستند، بنابراين قبل از خريد به اين فكر كنيد كه چه نيازهايي داريد و براي چه هدفي تصميم به خريد اين محصول گرفته ايد. بنابراين ذكر 4 نكته مهم زير مي تواند نقش مهمي در انتخاب دستگاه مناسب شما داشته باشد.
1. توجه به نوع ديگ داخلي 2. به درب دستگاه توجه كنيد 3. اهميت ظرفيت 4. توجه به امكانات توجه به نوع ديگ داخلياكثر مولتي كوكر هاي موجود در بازار لوازم خانگي داراي قابلمه قابل جابجايي با روكش نچسب (تفلون) يا سراميكي براي تميز كردن راحت تر هستند. از طرفي زودپزها داراي قابلمه هاي استيل هستند. معمولا شكل قابلمه هاي موجود براي اين محصولات گرد است يعني تكه هاي بزرگ گوشت به راحتي در قابلمه مستطيلي قرار نمي گيرد اما مدل هاي گرد و بدون زاويه كار را براي كاربر راحت مي كند. مطالعه كنيد: نحوه پخت لوبيا پلو با پلوپز توجه به نوع درب دستگاهدر مولتي كوكر ها با حالت پخت تحت فشار، درب (كه شفاف نيست) در حين پخت تحت فشار قفل مي شود، بنابراين بدون توقف دستگاه نمي توانيد به غذا دسترسي پيدا كنيد. با توجه به همين موضوع، براي بررسي غذا ابتدا اجازه دهيد فشار خارج شود و سپس درب آن را برداريد. از طرفي در مولتي اجاق هاي بدون فشار معمولا درب شيشه اي است كه طبيعتا زيبايي خاصي به دستگاه مي دهد و از آنجايي كه اين مدل ها با فشار بالايي مواجه نيستند، دستگاه آسيبي نمي بيند. ظرفيتبه طور كلي ظرفيت انواع مولتي كوكر از 4 تا 8 ليتر متغير است. اما اكثر مدل هاي موجود در بازار دستگاه هاي 6 ليتري هستند كه پرفروش ترين انتخاب است. به خاطر داشته باشيد كه هنگام استفاده از مولتي كوكر نمي توانيد قابلمه را تا بالا پر كنيد. به عنوان مثال در مدل هاي با فشار پخت نبايد ظرف را بيش از دو سوم ظرفيت آن پر كنيد. زيرا مولتي كوكر به فضاي كافي براي پخت و پز تحت فشار نياز دارد. همچنين مراقب باشيد كه برخي از غذاها مانند لوبيا و برنج پس از پخته شدن منبسط شوند. بنابراين بايد فضاي كافي براي حجم جديد غذا وجود داشته باشد. همين قانون در مورد غذاهايي كه ممكن است ترش شوند، مانند بلغور، جو دوسر و نخود فرنگي صدق مي كند. ويژگي هاي دستگاهسازندگان به طور مداوم ويژگي هاي جديدي را به دستگاه اضافه مي كنند كه در برخي موارد فقط هزينه اضافي براي شما دارد. اما در اين بين امكاناتي وجود دارد كه آشپزي را براي شما راحت مي كند. به عنوان مثال، علاوه بر حالت هاي مختلف پخت، سيستم هاي هشدار، گرمايش و پخت تاخيري وجود دارد. بنابراين، در اين بخش، چند نمونه از امكانات ضروري در مولتي اجاق ها را فهرست مي كنيم: مطالعه كنيد: راهنماي خريد پلوپز
جالب است بدانيد كه فروش سرخ كن هاي بدون هوا يا بدون روغن طي چند سال گذشته افزايش چشمگيري داشته است و برندهاي فعال در اين زمينه فعاليت هاي گسترده اي انجام داده اند كه نينجا يكي از آنهاست. نينجا ويژگي سرخ كن هوا/ترد را به مولتي كوكر خود اضافه كرده است. عملكرد اين ويژگي اين است كه درب مولتي كوكر مجهز به فناوري است كه هواي گرم را در داخل قابلمه به گردش در مي آورد تا غذاهايي مانند سيب زميني سرخ شده سرخ شود و يا هر غذايي در حين پخت سرخ شود و در اين فرآيند غذا برشته و ترد شود. به عنوان مثال مي توانيد با استفاده از مولتي كوكر با حالت پخت فشاري، مرغ كامل را به سرعت بپزيد و همچنين مي توانيد پوست مرغ را طلايي و در عين حال ترد كنيد.
برخي از زودپزهاي جديد قابليت كنسرو كردن نيز دارند. اين در حالي است كه كارشناسان اين حوزه اذعان دارند كه دستورالعمل هاي نگهداري مواد غذايي با اين دستگاه ها بايد از نظر ايمني مواد غذايي توسط وزارت كشاورزي آزمايش شود. زيرا انجام صحيح و دقيق فرآيند كنسرو بسيار مهم است. در واقع، كنسرو كردن نادرست خطر بوتوليسم را به همراه دارد كه اگرچه نادر است، اما مي تواند كشنده باشد.
ميوه هاي كم آب (برش هاي ميوه خشك)، سبزيجات و گوشت ها مي توانند ميان وعده هاي خوشمزه اي درست كنند. با توجه به همين موضوع در برخي از مدل هاي مولتي اجاق شاهد حالت تخليه آب هستيم. به طور كلي، چنين فرآيندي طولاني است و براي ميوه ها و سبزيجات حدود 6-8 ساعت و براي گوشت 5-7 ساعت طول مي كشد. البته بايد توجه داشت كه براي انجام اين فرآيند نمي توان مقدار زيادي غذا را خشك كرد و اين كار بايد مرحله به مرحله انجام شود.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |